Saturday, December 30, 2017

12/30/17

Expect America's Tensions with China and Russia to Rise in 2018 Yesterday's 2017 review and forecast for 2018 focused on the most urgent challenges the Trump administration faces: the volatile Middle East, international terrorism and the proliferation of nuclear, chemical and biological weapons. 

Jpost Exclusive: No Route To Peace Without Trump, Ambassador Friedman Says Trump's ambassador to Israel David Friedman on US recognition of Jerusalem, the Palestinian rhetoric and American Jewry. 

Hamas member to Trump: Palestine will be your graveyard Watch: Hamas politburo member Fathi Hammad threatens Trump after his recognition of Jerusalem. 

Jordan's king orders brothers, a cousin arrested over covert ties with Riyadh - report According to Arab sources, the Jordanian King Abdullah has placed under arrest two of his brothers and a cousin, accusing them of secret ties with the Saudi and UAE crown princes. 

When And Why The West Began To 'Demonize' Muhammad  To understand any phenomenon, its roots must first be understood. 

Iranian Protests Escalate, Government Cancels Schools And Trains  Social Media in Farsi and Arabic reported that the protesters are shouting the slogan not Gaza, Not Lebanon, my soul for Iran.' 

Trump Is Right: Terrorism And Iran Are The Region's Major Problems  President Trump's officials are still at work framing the contours of an 'ultimate deal.' 

Egypt attack: Gunman targets Coptic Christians in church and shop  Nine people have been killed in two attacks on Coptic Christians in Helwan district, south of Cairo, Egypt's interior ministry has said. 

Israel to reenact declaration of independence for jubilee  In honor of Israel's 70th Independence Day, actors portraying Ben Gurion, other members of People's Council will congregate in Tel Aviv's Independence Hall to reenact declaration of independence; reenactment to be streamed live on Facebook, displayed on huge screens in Rothschild Street. 

'The Land of Israel is not occupied' Culture Minister Miri Regev praises NBA for changing reference to 'Occupied Palestinian Territories' on website. 'No such country exists.'

1 comment:

Quốc tế Chuyển hàng said...

Thank for sharing!!!
Nhiều người nghĩ rằng Taobao và Tmall là như nhau, nhưng nó không phải là hoàn toàn đúng. Bài viết này là giúp bạn hiểu sự khác nhau giữa Taobao và Tmall, và chọn nền tảng kinh doanh tốt nhất cho việc mua sắm của bạn thông qua Taobao Focus.
Để nhập được nguồn hàng giá rẻ thì 1688.com (hay taobao.com) là lựa chọn hàng đầu đối với những chủ cửa hàng/doanh nghiệp muốn nhập hàng Trung Quốc. 1688 chính là Alibaba.com phiên bản Tiếng Trung dành riêng cho thị trường nội địa Trung Quốc và 1688 cũng trực thuộc của tập đoàn Alibaba. Mặc dù đều là mô hình bán buôn B2B (doanh nghiệp với doanh nghiệp) nhưng hàng trên 1688 lúc nào cũng rẻ hơn rất nhiều so với Alibaba.com và cũng không quá khắt khe về yêu cầu nhập số lượng tối thiểu như Alibaba.com (bán cho khách hàng trong nước sẽ không chặt chém nhiều như khách nước ngoài, giống Việt Nam mình).
Đối với việc mở một cửa hàng trên Tmall là trang gì, các thực thể pháp lý cần phải cung cấp tất cả các tài liệu thích hợp để xác nhận độ tin cậy, xác thực và thực tế thực sự của sự tồn tại của tổ chức, công ty, nhà sản xuất hoặc thương hiệu. Cách tiếp cận này giúp loại bỏ các nguy cơ mà một người bán vô đạo đức với các sản phẩm có chất lượng đáng ngờ sẽ được giao dịch trên Tmall.
AliExpress.com là một trong những website thương mại điện tử hàng đầu của Trung Quốc, là một trong những trang web chủ lực của tập đoàn alibaba. Một điều mà bạn cần đặc biệt quan tâm đó là Aliexpress là trang thương mại điện tử chỉ bán hàng cho người nước ngoài mua hàng mà không bán trong nội địa trung quốc.